Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szeroki wiersz z cienkim tytułem

szerokie horyzonty
w szerokich spodniach
szeroko otwieram oczy
by szerzej cię przejrzeć
szerokim łukiem omijam
szerokich typów w skórach
szeroko się uśmiecham
gdy wabisz mnie do siebie
szeroko otwartymi ramionami
szerokie myśli obiegają świat
świat moich czterech ścian
bym mogła marzyć i śnić
wylegując się w szerokim łóżku

tylko ten wiersz
taki cienki z szerokim tytułem

24 649 wyświetleń
261 tekstów
49 obserwujących
  • Myffa90

    12 May 2011, 10:34

    Ale grubo też nie jest. ;)))

  • PetroBlues

    11 May 2011, 11:24

    ...nie taki cienki:)

  • 20 January 2011, 00:13

    Niezłe^^ Zwłaszcza na początku:D
    + za pomysłowość;)

  • motylek96

    18 January 2011, 23:48

    he he ty to masz Emi pomysły.
    "Cienki wiersz z szerokim tytułem'...spójrz na siebie mniej krytycznie:)))
    Fajowsko ci wyszło,serio:))

  • Myffa90

    18 January 2011, 21:15

    Dziękuję za opinię. Osobiście mi podobał się sam pomysł bo "wiersz" naprawdę cienki. :))

    Pozdrawiam cieplutko!