Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Szepty przeszłości
Szum myśli
Okantowany umysł
Niewierności czar

Gdzież ten świt
Obiecany Tobą
Zakłamana kobieto
Gdy ja na przekór

Kocham niewiedząc
Ktoś Ty taka
A dusza zadumana
Z Tobą tego dokonała

39 256 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
  • wolnaenergia

    8 July 2013, 21:46

    Podobał mi się, Pozdrawiam.