Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłostka

szeptem
zagłuszyć chcesz gwar
coraz szerzej
otwierasz oczy
by nie widzieć
łaknąc
słońca promienia

by noc
przeminęła

szepczesz
litanię zapomnianych słów

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    17 October 2015, 11:36

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :)

  • nicola-57

    17 October 2015, 10:15

    Za. Za dwa ostatnie wersy...
    Pozdr.

  • krysta

    16 October 2015, 20:28

    dobry wiersz...podoba się.
    pozdrawiam.