Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliskość*

Szeptem spragnionych
myśli do mnie mów
tęsknotę słów zostaw
na mych ustach
otul ramieniem
jak ciepłym kocem
wtul się
w bicie mojego serca
kochaj i czuj
na ten moment
to wystarczy.

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    8 December 2017, 10:31

    czasem wystarczy moment...dziękuję Iwonko;)

  • I.Anna

    8 December 2017, 09:33

    Ten moment to całe sedno... najczystsza esencja
    Piękne i oby spełnione!
    Pozdrawiam

  • kati75

    8 December 2017, 09:20

    Miłego dnia i pozdrawiam;)
    Yestem mało, bo tylko trwało moment;)pozdrówka
    Malusia dziękuję że zajrzałaś;)

  • Malusia_035

    8 December 2017, 08:33

    Ciepły sercem pisany ,lubię takie :)

    Pozdrawiam Kati :)

  • 8 December 2017, 00:14

    No nie wiem, mało jakoś... ;)
    Ładne.
    Dobranoc. :))

  • kati75

    7 December 2017, 20:15

    dzięki inaczej nie umiem pisać ;)pozdrawiam i dziękuję:-)

  • Adnachiel

    7 December 2017, 13:55

    Tak, to wystarcza.
    Piękny wiersz.
    Jak zawsze szczerość emocji i słów, które czuć na własnej skórze.