Menu
Gildia Pióra na Patronite

śpiew ptaków

szeptem
powiedz że kochasz
niech
ptaki zaśpiewają
zaniosą te słowa
na świata kraniec
a ty
popatrz w me oczy
nimi powiedz
już bez słów

a jak nie
nie mąć ciszy
zatrzymajmy na chwilę
te parę sekund magicznych
i odejdźmy każdy w swą stronę
nie oglądając się za siebie
a ptaki
zaśpiewają o mej miłości
która trwać będzie
do końca

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!