Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptanka

szepczesz
delikatne słowa

więc skąd ten ból
ukryty
między nimi ?

jeszcze wczoraj
była wieczność
zbyt długo

szepczesz
delikatne słowa
a za oknem

zapada zmierzch ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • witaminkaa

    15 February 2013, 22:37

    poniosły mnie Twoje słowa:)