Menu
Gildia Pióra na Patronite

szare komórki
na wymarciu

eurocyty na urlopie

neurony burzliwie się kłócą
czas na obiad
nowe wiadomości
ekspresem
pociągiem
niczym pendolino

biała stacja
ludzie niczym czarne kropki
czekają na odpowiedni przedział

nie ma palety barw
czarne na białym

wyobraźnia
we wszystkich umiera

żałoba
narodowa

38 193 wyświetlenia
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!