Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szaleństwo to co mną kieruje ...

Szaleństwo to co mną kieruje
emocje kierują mym stanem
Nie do opisania to co teraz czuję
Już nic nie wnioskuję nic nie rozumuję
i więcej mi nie trzeba wspaniale funkcjonuję
bo on jest obok mnie tego chce
zawsze będzie ja to wiem
żyć się chce wiedząc że
ja go mam on ma mnie
znika gniew tak jak cień
gdy pojawia obok się
znika każdy szary dzień
a wspomnieniom wołam hej
bo przede mną tyle miejsc
tyle dni ważnych chwil
pełen chill oooo tak
on jest wart ja mam fart
i przed siebie iść z nim chcę
dzielić dobrym u złym dniem
będzie tak jak w mym śnie
Ja to wiem !!! Z nim tak chcę :)

1202 wyświetlenia
16 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!