Menu
Gildia Pióra na Patronite

symbol helisy dawno powrócił
arystokratyczni biurokraci wyznaczają nam cel
szelmowska elita opustoszałego Waszyngtonu
pokornie piastuje życiowe rody

551 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • scorpion

    15 January 2013, 12:53

    Widze tutaj teorie spiskowe ;]