Menu
Gildia Pióra na Patronite

O.N.A.

Swój dziennik powierzam Tobie.
Tylko Ty jesteś w stanie go rozwiązać.
Ponad 200 przecinków, ten sam podmiot.
W pryzmacie słońca ilustracja zapisana na czarno.
Pasja nie umyka, tworze niecodzienność.
Powstaje nieznana dotychczas wiernosc,
Zero błedów oznaczonych na czerwono
To nie ten rozdział gdzie czas ciągnął na dno.
Niczym dwa pióra uzupełniające swe treści nawzajem.
W pewności, przed samym sobą.
To treść dla nas. Tylko dla nas.

59 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!