Menu
Gildia Pióra na Patronite

otwieram okno

świt
kilka słów
i cisza

wiem

za oknem mgła
powoli
niczym kurtyna
odsłania
szare ulice

dzisiaj
nie będzie padało

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!