Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowy Rok

świtem zbudzi się białym
świat puszystą kołdrą przykryty
pod nią skrywając egzystencji brud
karnawałem radości napawając
zapomnienia chwil nietrwałych

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • awatar

    21 December 2013, 13:18

    to już 14 kołdra w tym roku a zima jeszcze się nie zaczęła na dobre