Menu
Gildia Pióra na Patronite

świerszcze rozpoczęły
swój cudowny koncert
na nutach nocy
a ja skąpana
w mroku
śpiewam zadumą
arię o miłości

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    2 August 2014, 10:00

    cos mi ostatnio swierszczyki zamilkly... :-( nieladnie z ich strony. za to ptaki nadrabiaja za nie. ''dra'' sie tak cudownie ;-)

  • krysta

    2 August 2014, 01:19

    ..i tak możesz każdego wieczoru , dopóki koncerty słychać... :) i przyjemnie , że aż... :)

  • czasem_wciskam_escape

    26 July 2014, 09:07

    niezwykle mi milo, ze stalam sie dla Ciebie swoista inspiracja :-) ale mysle, ze zdecydowanie bez tego piszesz swietne teksty :-) pozdrawiam serdecznie ;-)
    ps. te swierszcze sa naprawde cudne, szczegolnie gdy milknie juz swiat. wtedy one graja swoj koncert :-)

  • onejka

    25 July 2014, 10:56

    Bez Twojej inspiracji nie byłoby mojej opinii, pomyślę :) i dziękuję za te świerszcze :)

  • czasem_wciskam_escape

    25 July 2014, 10:50

    Onejko proponuje, abys swoj komentarz pod moim wierszem umiescila u siebie, bo to swietna mysl ;-)

  • onejka

    25 July 2014, 10:48

    Komu natura w duszy gra, tego uśmiech nie opuszcza :)

  • czasem_wciskam_escape

    23 July 2014, 20:48

    Krysiu sluchaj sluchaj, nie ma nic bardziej cudnego jak takie koncerty natury.... a speiwy ptakow? no po prostu cos pieknego... oczywiscie ciesze sie, ze dzionek minal milo. pozdrowionka ;-)

  • krysta

    23 July 2014, 19:30

    Magdo dzionek spędziłam super - pogoda dopisała...a wieczorkiem będę nasłuchiwała...
    Serdeczności ślę :)

  • czasem_wciskam_escape

    23 July 2014, 09:33

    Krysiu tak sie wczoraj cudownie rozgraly, ze sluchalam jak urzeczona... Pozdrawiam i zycze cudnego dzionka ;-)

  • krysta

    23 July 2014, 09:29

    Jakże piękny mini...też uwielbiam słuchać świerszczy i odgłosów natury...przywołują najpiękniejsze wspomnienia...
    Pozdrawiam Magdo serdecznie :)