Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat zgubił wartości
wśród zarodka pokoleń
nie ma szans poprawy
nadal odwraca kota
ogonem w tył
wsteczny bieg

empiryczność

złotówki krążą po głowach
nieletnich dusz
wartość jest dziś bezwartościowa
stracili wszystko
chcieli ukraść księżyc
a zabrali kilka gwiazd

przepis na sukces

paradoksalność

38 196 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • 15 September 2014, 21:59

    Bardzo wartościowy tekst.
    Pozdrawiam. :)

  • książkoholiczka

    2 September 2014, 16:35

    prawdziwy, prawdziwie piękny!