Menu
Gildia Pióra na Patronite

radość bycia

świat zamknięty
w naszych dłoniach
radości bycia ze sobą
miłości dwojga serc

nie mów nic
niech ptaki wyśpiewują
dzieje naszych dni
pośrodku parku
w jesienne kolory
przyobleczonym

ciepłem naszych dłoni
ogrzejmy świat

naszej miłości

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!