Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z ironią

Świat ucichł...
na sekund kilka.
Gdy drogą szła
zapłakana dziewczynka.

Ucichły rozmowy,
szmery...
i szepty.
Ważniejsze stały się
stare recepty.

Każdy zniknął
na te sekund kilka.
Niech płacze sobie
smutna dziewczynka.

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
  • NaRcYzek

    4 April 2013, 13:23

    Dziękuję Gosiu;]

  • Gosia86rtk

    3 April 2013, 23:36

    Świetna ironia. Może wywołać wyrzuty sumienia; oby z nauką na przyszłość :) Aby już nigdy te recepty nie wychodziły na pierwszy plan. Pozdrawiam

  • NaRcYzek

    3 April 2013, 21:02

    Ciekawa opcja;]