Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat między nami gęstnieje
Bezszelestnie, głucho
I jakby w oczach pociemniało

Niecierpliwość rozrywa mózg
Wykańcza ciało
Ale nie mąci tej ciszy

Jakie to kojące
Kiedy marzenia
Zmieniają się chociaż w sny

http://www.youtube.com/watch?v=5mQX6ES9xhg

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Gosia86rtk

    3 June 2013, 20:35

    Miło Was widzieć :) pozdrawiam

  • Pechowa_

    3 June 2013, 18:10

    Jakie to kojące
    Kiedy marzenia
    Zmieniają się chociaż w sny

    Cudowny wiersz :)

  • Gandziorka

    3 June 2013, 17:41

    piękne

  • krysta

    3 June 2013, 17:34

    śliczny wiersz ...pozdrawiam :)