Menu
Gildia Pióra na Patronite

rzeka

światło zgasło
a przedział wstrzymał zakopcony oddech
ile trzeba by zakwit ból
płaczem
płynących myśli
na peronie jak lampy
uciekają chwile
I tylko w głowie
tak tak
tak tak
tak tak
rano ruszył powiew
czas odliczać życie
snem co za i przeciw
stawia głos do pionu
oddycha zapomnieniem
na wrarzeń błękicie
i brzęczy wokół głowy
tak tak
tak tak

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!