Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nadzieja"

Światło w tunelu
Wschodzi słońce na horyzoncie
Iskierka nadziei
Przestało padać
Czarne chmury znikaja. swiatłość
Pomyślne dni sie po woli zaczynają
W oddali widać nadzieję
Brniee w mym kierunku
Jest coraz blizej i bliżej
Czekam na nia z otwartymi ramionami
Niech przyniesie mi ciepło,
Pogodne dni niech wezma górę i rozgonia te smutne chwile...

9067 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • klemens

    29 May 2015, 14:32

    ?? z