Menu
Gildia Pióra na Patronite

ogród róży

światło barwy życia
i bramy jego słów miłości
zamyka bezduszność serc

cóż z tego że zapach ogrodu
twego kuszący
skoro trujący
dopóki
nie opadnie popiół
tlących się resztek słów

jeśli to ty...
na tym zdjęciu
pomogę ci moknąć
w deszczu
jak potrafię

po ludzku

84 154 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!