Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
42 462 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    15 July 2012, 12:38

    jestem nieco ciotowaty
    jaka kurde 'fiszka'

    witam

  • Gaia

    15 July 2012, 10:58

    Fiszki są z helem
    A Magnetyzm
    Spreparowany

  • Gaia

    15 July 2012, 09:27

    Wszystko jest jak gówno, co się kacuje i bez kaca
    Z posmakiem dla krzywo spojrzenia za siebie i przed