Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sumienie

Sumienie co na ramieniu przysiadło
Zmęczone ciągłym wołaniem
W ciemnym pokoju w chłód odziane
Usnęło znużone czekaniem

Śni swoje marzenia
Szczęśliwe i spełnione
Przytula do piersi
Dłonią gładząc skronie

2026 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • dana1596

    15 February 2015, 12:02

    Czasem nawet sumienie czuje się osamotnione, bezsilne i zziębnięte....
    Pozdrawiam ciepło, Jacku

  • krysta

    14 February 2015, 14:30

    podoba się.
    pozdrawiam :)