Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec?

Subtelnym tańcem
Uwodziłam publiczność
Stąpając z nogi na nogę
Wirując w powietrzu
Niczym brzozowy listek

Nagle krzyk
Strach i łzy
Niebo czernią się zalało
Odwieczna walka ze złem

Miecz w dłoń
Lament i krzyk
Krew na twarzy

Błyskawica przecięła niebo na wskroś
Oślepiający blask
Zwalił z nóg
Zaparł dech

Krztusząc się strachem
Odchodzę
Bez pożegnania

https://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI

15 539 wyświetleń
161 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!