Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból istnienia

Styczeń to taki poniedziałek
dla niegotowych
po euforycznych uniesieniach
minionego roku
na zmiany i niezmienność
na otwarcie plecaka
i ruszenia w drogę
znowu

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!