Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stworzyłam sobie siebie
z Tobą
na tle cudownego pejzażu.

Pełno tam żywych kolorów
radości
szarości nie ma wcale.

Pod drugą warstwą tylko krew
i łzy
z mojego własnego koszmaru.

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • Sylwia P.

    5 June 2021, 08:44

    "Sobie siebie z tobą" - moze po prostu "nas"

  • Ragroth

    29 March 2016, 16:09

    Po cóż okłamywać się pięknymi wizjami, ranić na nowo. Jeśli nie walczysz to zaakceptuj.

  • krysta

    29 March 2016, 15:33

    Wymowny.