Menu
Gildia Pióra na Patronite

stuk puk

Stuk puk !!!
Czy już wiesz na co przyszedł czas ?
Aby Twym uśmiechem zdobić twarz.
Nie kręć noskiem, nie kręć buźką
Bo opowiem to papużkom.
One barwą swoich piórek
Zburzą szarej barwy murek.

9445 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!