Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strzępy miłości...

Strzępy miłości
Wirują się na wietrze...

W sercu słyszę ciche stukanie
Ja nie chcę...

Głos równo tętni w żyłach i skroni...
Nie kocham już jego

Niech mnie nie goni.

10 995 wyświetleń
174 teksty
7 obserwujących
  • bunti_25

    6 March 2015, 20:31

    Dziękuje myślę, że krótki ale treściwy.

  • krysta

    6 March 2015, 20:27

    zatrzymuje treścią...
    pozdrawiam :)