Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Strzał
A po nim blizna
Na wskroś
Ból
Ogromny ból
Niewypowiedziany
Niezrozumiany
Ból
I łzy
Nie
To nie prawda
Tego nie ma
Nie było
Sen?
Urojenie?
Świt
Ciemny, mglisty
Ale świt
Kolejny
Dzień udawanej egzystencji
Chcę umrzeć
Tylko tyle
Czy to dużo?
Nie zrozumiesz tego
Nie jesteś na moim miejscu
Nie poczujesz choć próbujesz
Nigdy
A ja odejdę
Cicho, niepostrzeżenie
Odejdę
W końcu

5193 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!