Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Suffer

Suffer

Strumienie łez nie do zatrzymania, spływają mi po policzkach.
Echo samotności odbijające się od moich czterech ścian, wbija się jak ostrze, przebijając moje kruche serce na wylot.
Ból przeszywający moją duszę, rozrywający ją na miliardy kawałków, sprawia, że się gubię.
Zagubiona wśród natłoku własnych myśli, zagubiona we własnym świecie;
Kroczę po cienkiej linii życia, szukając sensu własnej egzystencji.

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!