Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Strumienie ciszy
płyną w moich żyłach
niczym krew

Teraźniejszość zamyka usta
przeszłości
i odsłania niczym striptizerka
nagość przyszłości...

Kiedyś zniknę....

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    30 July 2015, 13:33

    zatrzymuje treścią

    Pozdrawiam :))

  • Gaia

    30 July 2015, 10:19

    "nagość" jest dobra
    nie ubiera niczego
    dając szansę na wszystko
    :)

  • Cris

    30 July 2015, 00:55

    przeszłość zniknie, a teraźniejszość ma głos.!
    pozdrawiam :)