Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dogasanie

Straciłem apetyt na życie.
Nie mam na nic chęci
Zatopić się w niebycie
W niszy absolutu się zakręcić

A w środku: pusto, ciemno, chłód!
A środku: tylko próżnia!
Czekając bezczynnie na cud!
Niczym się nie wyróżniam!

Wszystko pozytywne w sobie gromię!
Zastygają moje dłonie!
I zanikam! Już się nie bronię!
Czekam aż dogaśnie płomień!

Już mnie nie głaszczą Słońca Promienie!
Bodźców nie odbieram żadnych!
Zanika wszelkie istnienie!
Wzorcowy zgon- zgon przykładny.

6422 wyświetlenia
50 tekstów
0 obserwujących
  • bilimalpka

    8 March 2015, 20:57

    Bardzo dziękuję