Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stopy dotykają zimnej posadzki
Rozpuszczone ciemne włosy
Opadające na biust
Maskując go idealnie
Czerwone lica
Pieką
Gęsia skórka na ramionach i brzuszku

Czujesz słony smak
Wody z prysznica
Mieszającej się z paroma łzami

A Ty się zastanawiasz
- Jak długo jeszcze
Zanim poznasz siebie na nowo

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
  • fyrfle

    10 December 2018, 13:05

    wedrówki w głąb siebie, tak charakterystyczne dla ludzi dotkniętych plagą współczesności,chorobą cywilizacyjną, której nazwa samotność.