Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Stopami czasu
kroczę
poprzez świat
naszych uczuć

Przemierzam dżungle gniewu,
przepływam oceany wspomnień
susząc się na plażach uśmiechu

Mijam
skomplikowane ulice relacji
szukając adresu
pod którym mieszka Twoje serce

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!