Menu
Gildia Pióra na Patronite

stoję w deszczu strumieniach
mokną mi skrzydła
choć chciałabym zimnymi kroplami
zmyć z siebie cierpienie

wtulam się w ramiona wiatru
czesze mi włosy
choć byłoby lepiej gdyby rozwiał wątpliwości

mam obok anioła
który mnie strzeże
choć wolałabym ciebie

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • mill

    28 October 2015, 12:49

    ......anioł stróż strzeże Ciebie i Twoje piękne wiersze ;).....

  • Malusia_035

    5 October 2015, 09:18

    Przepiękny wiersz :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • krysta

    4 October 2015, 16:40

    smutkiem powiewa, ale ''anioł strzeże'' to dobrze będzie...
    pięknie.
    pozdrawiam serdecznie w niedzielę :)