Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawieszeni

stoję oparta rzęsami
o świt w którym pękło niebo
widziałam jak spadasz na ziemię
wciąż jeszcze szum skrzydeł słyszę

już wtedy mieliśmy pewność
że nie możemy się minąć

dziś nie brakuje mi sił
by otworzyć raz jeszcze ramiona
ale brakuje mi wiatru
co miłość w nich rozkołysze

137 611 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    6 September 2015, 19:31

    ...a ja lubię Cię odwiedzać M....:*....

  • giulietka

    6 September 2015, 18:37

    Dziękuję, Darku, lubię gdy mnie odwiedzasz;)

  • mill

    6 September 2015, 15:58

    ...piękny wiersz M ...

  • giulietka

    1 September 2015, 10:40

    Dzień dobry, Cris, dobrze Cię "widzieć";) Dziękuję i miłego dnia!

    Witaj M., coraz trudniej mi je pisać, chyba coś we mnie milknie, więc czekam na ten wiatr z Twojego brzegu...

  • Adnachiel

    1 September 2015, 10:25

    M., móc czytać Twoje wiersze to wielka przyjemność.
    A w moich stronach dziś jest wietrzna pogoda...

  • Cris

    1 September 2015, 09:41

    Pięknie.
    Pozdrawiam na dzień dobry Giulitetko:)