Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość jak wiatr.

Stoję na plaży, ławka jest obok
Na niebie ciemny burzowy obłok
Tak czekam i czekam
Wypatruję z daleka
Miłości mej, oczekuję
Która przed utraceniem
I zapomnieniem mnie ratuję
Lecz, ta miłość, to ten w polu wiatr
Szukam i czeka, pozostałem z porzuceniem
I niech tak się stanie, niech serce skamienieje
Niech zapłaczę chociaż raz, niech umrze me istnienie
Pozostanie kałuża na piasku
Serce rozsypane na milion kawałków
A burza jak ta letnia burza
Niebo coraz mocniej się zachmurza
Wiatrem zimniejszym zawieje
Osuszy łzy i zabierze nadzieje

https://www.youtube.com/watch?v=BK9DJMV0-8Y

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 July 2014, 14:17

    Dziękuję za opinie Danuto.

  • dana1596

    28 July 2014, 12:36

    :)...nadzieja umiera ostatnia
    Pozdrawiam

  • Raspberry

    27 July 2014, 21:33

    Dziękuję i wzajemnie.

  • M44G

    27 July 2014, 21:28

    Dziękuję Krystyno Życzę Miłych Snów.

  • krysta

    27 July 2014, 21:27

    ...niech osuszy łezki i zostawi nadzieję...
    ładny wiersz.
    pozdrawiam :)

  • M44G

    27 July 2014, 21:23

    Dziękuję Aleksandro Życzę Miłych Snów.

  • Raspberry

    27 July 2014, 21:22

    Piękne.