Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stoję na krawędzi życia
gdzie morze i niebo zderzają się
wyszukując daleki horyzont
marząc sobie, że odpływam daleko
lecz ciemne chmury zbierają się nade mną
głęboki oddech mroku chce mnie wchłonąć
moje myśli biegną do twej wyspy
przegonił mnie zimny wiatr.

63 264 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!