Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozwód

Stoję na końcu
pomiędzy męczarnią
na lepszym
początku

Brakiem sił
wierzę w wiarę
nie skończone
się kończące

Strach
że stracę
teraz silną
zostać muszę

12 208 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
  • Senqa

    10 September 2014, 06:21

    Najpierw wystarczy mi spokoj ... :)

  • RozaR

    9 September 2014, 20:37

    Witajcie imprezy ,party ,wieczory , randki , wycieczki
    Wina koktaile piwa .
    Jak kto lubi.

  • M44G

    9 September 2014, 20:31

  • RozaR

    9 September 2014, 20:30

    Uchchch ( zaciągnąć powietrze ) - witaj nowe.