Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stojąc na mostku, pod którym płynie rzeka
pomyślała o tym co ją jeszcze czeka.
Sama nie wie. Co Mu powiedzieć ?
Jednego jest pewna nie może tu siedzieć.
Bez sensu rozmyślać, żałować, tłumaczyć.
To na nic i bez tego może sobie poradzić.
Najgorzej zrobić pierwszy ruch
potem już tylko mały próg.

1339 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!