Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokuta

Stojąc na moim brzegu
Uśmiecham się
Tak beztrosko
Wybacz mi te promienie
Tak łatwo zapomnieć
Że
Słońce po mojej stronie
Może wywołać
W twych oczach
Łzawienie

137 918 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 31 May 2011, 21:53

    po Twej stronie nie ma słońca, bo Ty nim jesteś ...chyba, ze na Twym brzegu dwa świecą Słońca ....

    pozdrawiam ....życząc nocy spokojnej

  • giulietka

    31 May 2011, 20:02

    Adnachiel... oby docierał nawet przez najgęstszą mgłę...

    Aga, to już pozostawiam nieograniczoności wyobraźni Czytelników;)

    Grażko, choć chciałoby się czasem więcej ukryć, niż powiedzieć:)

    Dziękuję za Wasz cenny czas i pozdrawiam:)

  • 31 May 2011, 19:01

    .. i w kilku pięknych słowach..można powiedzieć - wszystko.

    ..Pozdrawiam ciepło :))

  • Adnachiel

    31 May 2011, 15:31

    Uśmiech wędruje daleko.
    Piękny wiersz.