Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stoisz i patrzysz
Na wprost mnie
Widzę zawachanie
W Twoich oczach
Jest coś i przyciąga moją uwagę
Milczysz
Powiedz to co chcesz
Nie to co powinieneś
Najważniejsze to być szczerym
Wobec siebie i być zgodnym
Z sumieniem

Gładzisz mój policzek
"Tak będzie lepiej"
Naprawdę? Myślę
Że możemy spróbować
'Wiesz... Nie możemy żyć bez siebie"
W Twoich oczach pojawiają się iskierki
I strach co odpowiem
"Zdecydowanie podoba mi się ta myśl"

25 651 wyświetleń
179 tekstów
2 obserwujących
  • 2 August 2018, 09:48

    Zgadzam się

  • fyrfle

    2 August 2018, 09:39

    Ludzie tak bardzo bardzo błądzą w miłości, a tymczasem wystarczy kochać, dając na maksa i biorąc wszystko.