Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak miejsca na rekonwalescencje serca

Stoimy
Na dwóch krańcach mostu
Mamy serca zdarte do krwi
I nikły uśmiech na ustach
Czekamy
Pod nie swoim niebem
Wyobcowani do szpiku kości
W obawie przed potknięciem

Myśli sparaliżowane nadzieją
Wypełniają opustoszałe wnętrze
Na próżno w mroku szukać wytchnienia
Gdy świat odwraca się plecami

Zatrzaśnięte powieki
Nie zrozumiałe zdania
Zasznurowane usta
W kajdanach ręce

Brak miejsca na rekonwalescencje serca

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    28 March 2016, 16:04

    Nieraz bardziej dzieli niż łączy, w życiu nic nie jest oczywiste.

  • fyrfle

    28 March 2016, 15:48

    Taaa, a powiadają, że mosty łączą.

  • motylek96

    28 March 2016, 15:19

    Dziękuje.
    Świątecznie pozdrawiam.

  • krysta

    28 March 2016, 12:37

    Wzruszająco piękny.
    :)