Menu
Gildia Pióra na Patronite

I

stawiam kropkę nad i
nocne czuwanie z
konfliktowymi myślami
sen już zamyka powieki
a czuję jak z dala
ciekawski tłum
z policyjnym psem
szuka kolejnej telenoweli
tylko my inni nie z tego świata
nie afiszujemy się
masz nie dosyt...
myśl !
nie chce śnić bajek
z żalu i smutku
nie chce wracać do wyznań po latach
że uczyłam Cię tańca życia a orkiestra grała walca ...

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
  • fyrfle

    7 June 2018, 19:06

    Czuwaniem nocnym zasypiamy dzień