Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

staroć odnaleziony podczas porządków na komputerze...

Ta miłość, choć krótka
Na zawsze pozostanie w mym sercu.
Przyszła tak nagle,
Zatonęłam w oczach Twych
I już wiedziałam: nie chcę ratunku
Lecz Ty…

Odszedłeś, nie mówiąc słowa
Wciąż nie wierzę, że to koniec.
Pozostały tylko wspomnienia
Letnich, upalnych nocy.
Wciąż nie wierzę, że to koniec.

Gdy zamykam oczy
Widzę Ciebie, uśmiechasz się.
Mówisz, że kochasz, że to na zawsze.
Te dni jak sen,
Przeminęły szybko

Zostawiłeś mnie samą
Leżącą w gruzach
Nieprzytomną z rozpaczy
Rozdartą przez ból
Sponiewieraną przez miłość

Wciąż nie wierzę, że to koniec

10 129 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!