Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stąpasz stabilnie
Żeby rozpaść się jak puzzle
Trzymam Cię w moich ramionach
Żebyś zapomniała o całym źle
Trzymała się ich
Jak ostatniej deski na pełnym morzu
Zrobiłaś krok
Ratuj się
Moje Twoje ramiona zawsze czekają
By być kołem ratunkowym od Twych demonów

8879 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    10 June 2016, 22:21

    gdyby to było do mnie, napisałabym dziękuję
    każdy potrzebuje takiego koła ratunkowego, żeby nie utonąć, a "nasze demony" są najtrudniejsze do pokonania. wystarczy wygrać z nimi, a życie będzie zupełnie inne