Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Stąpam boso po pasmach tęczy,
szukając w przestworzach wczorajszego dnia.
Nici tęsknoty wsiąkają w me ciało od stóp,
od palców otulając srebrzystym obłokiem.
Brakuje paru chwil, których nigdy nie było.
Paru pocałunków i wspomnień.
Może kiedyś dojdę do jej drugiego końca,
na którym czaka czyste szczęście...

6459 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!