Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Stanę przed Tobą, Kochanie...
I niemożliwe się stanie!
Wyrzucimy na bezsenność leki.
Będziemy ze sobą na wieki.

Pocałuję Cię czule,
Twoim ciałem się otulę...
W rozkoszy razem skąpani,
już nigdy nie będziemy sami.

A dziś?
Dziś trwajmy!
Bo cóż innego możemy?
Może wkrótce razem będziemy.

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Bogdan Z

    6 August 2010, 09:15

    to geny Jacku ....ta ,,bestia" jest genetycznie obdarzona talentem ... ;)

  • 6 August 2010, 09:14

    Dziękuję... Panie Jacku.

  • 18 June 2010, 23:18

    A tam nie wyskoczył.
    Wyskoczył! Tylko z drogi zboczył.
    Pewnie kryje się w habicie...
    I marzy o Tobie skrycie.

    :P

  • 18 June 2010, 23:14

    Kocie... Ty się rozejrzyj. Na cytatach biustu nie brak :P

    A dedykacja cudna - dziękuję :) :D

  • motylek96

    18 June 2010, 23:08

    hehe..mistcat rymowanka świetna ci wyszła

  • 18 June 2010, 23:08

    Hahaha :D
    Ty się nawet w moim wierszu zboczności dopatrujesz?
    Wstydziłbyś się ;p

    Co Ty masz z tym biustem... :D

  • 17 June 2010, 16:29

    To moje:
    "Ehh, trwajmy."
    nie jest częścią wiersza.

    To takie luźne przemyślenie, rzucone w powietrze.
    Dlatego oddzieliłam to kilkoma pustymi wersami. :)

    Dziękuję... :)

  • 17 June 2010, 12:58

    Dziękuję... :)

  • Bogdan Z

    17 June 2010, 12:53

    słodko i ...bajecznie :)

  • literacka

    16 June 2010, 15:36

    Plusa nie dam bo nie mogę, ale do zeszytu zabiorę:):)
    Jaki rym mi się udało tutaj stworzyć:D:D