Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stanęłam w pewnym miejscu
I po chwili zobaczyłam wszystko
Co zdawałoby się
może człowiek w życiu zobaczyć

Naprawdę, wszystko tam było
Całe galaktyki
Droga mleczna
Planety i gwiazdy

I takie codziennie sytuacje
Które przywracają wiarę
Że to co przed nami
Może być jeszcze dobre

Tylko jedngo nie zobaczyłam
Tego, czego szukałam najmocniej

W twoich oczach
Nie moglam znaleźć siebie

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    15 January 2018, 18:21

    ładny