Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Stałeś tam,
Przed moimi drzwiami,
Z pięknymi kwiatami.
Przepraszałeś,
Mówiłeś, że nie chciałeś,
Abym przez Ciebie cierpiała,
A jednak, twoja wizja się nie udała.
Choć to Ona to zapoczątkowała,
To ty załamałeś moje serduszko na pół,
Przeprosiłeś, odszedłeś i już . . .

` Patrycji. ♥

4570 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących