Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bursztyn

Stałeś się moją najgorszą weną
Wydobywającą się z najciemniejszych labiryntów

wyobraźni

Dotykam się, chcę szarpać
Chce utonąć

Może wtedy byś wrócił

Nadal Kochanie, nie umiem pływać

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Cailleach

    7 October 2014, 20:06

    Niestety, chciałam przedstawić bardziej gorzki obraz. Obraz złamanego serca..

  • krysta

    7 October 2014, 18:52

    wyczytuję pragnienie tonięcia w jego objęciach...

    pozdrawiam :)